Dit is een klein introductie filmpje om u als ouder door de site te begeleiden. Kijk naar de video en zie wat er allemaal te beleven valt op de site.

Onder de video staat ook nog uitleg over de site in het Nederlands.

This is a small introduction video to guide you as a parent through the site. Look at the video and see what's happening on the site.

Below the video is also an explanation of the site in Dutch.

Ceci est une petite vidéo d'introduction pour vous accompagner en tant que parent à travers le site. Regardez la vidéo et voir ce qu'il y à faire sur le site.

Ci-dessous, la vidéo est également expliqué le site en néerlandais

Hoe werkt de website?

U begint op de startpagina van de site. Daarbij ziet u de startbalk met ' Home - ABC - Muziek - Verhaal.' In deze balk kan u kiezen naar waar u gaat op de website. Het huis is altijd om terug te keren naar de startpagina. Onder de startpagina vindt u ook de afbeeldingen ' Huis - Oor - Iemand die aan het lezen is - Kinderen die muziek spelen.' U kan dus werken via de tekst of via symbolen.

 

Bij ABC vindt u de ingesproken PowerPoint met de 40 - eerste - schoolwoorden. Door op de video te klikken start de PowerPoint automatisch. Als u terug naar start wil gaan klikt u op het HUIS.

 

U kan in de startbalk ook kiezen voor VERHALEN. U kan direct klikken op de klas van uw kind in de startbalk of u kan via het symbool naar de hoofdpagina gaan waar alle klassymbolen staan. Klik op het klassymbool van uw kind om de lijst met verhalen te openen. Kies een verhaal en laat de video afspelen. Wilt u terug naar de hoofdpagina van de verhalen klik dan bovenaan in de startbalk op verhaal/stories/histoire.

In de startbalk vindt u ook nog MUZIEK. Hier is het net hetzelfde als bij verhalen. U kan direct klikken op de klas van uw kind in de startbalk of u kan via het symbool naar de hoofdpagina gaan waar alle klassymbolen staan. Klik op het klassymbool van uw kind om de lijst met muziek te openen. Kies een lied en laat de video afspelen. Wilt u terug naar de hoofdpagina van de muziek klik dan bovenaan in de startbalk op muziek/music/musique.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now